BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü

2023-24 Bahar Yarıyılı Ory100 Telafi Dersi

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı ORY100-Üniversite Hayatına Giriş Dersi 10 Şubat tarihinde yapılmış olup, çevrimiçi ders katılımları sonucu F2 not almaya hak kazanacak öğrencilerimizin için telafi ders planlanmıştır. Bu kapsamdaki öğrencilerimiz;
29 Nisan-5 Mayıs tarihlerinde ÖYS platformunda ortak dersler kapsamında ORY100-Üniversite Hayatına Giriş 2023-24 Bahar Yarıyılı başlığında kayıt olabilirler. Kayıt aşaması sonrası dersin içeriğinde yer alan seminer videolarını belirtilen tarihler arası izlemek telafi ders niteliğindedir.
 F2'den farklı not alan öğrencilerimiz A harfine yükselmek için eksik seminerlerini tamamlayabilirler. Telafi derse ilişkin duyurulara üniversitemiz sosyal medya hesapları ve Ory-Kg Koordinatörlüğü sayfasında yer verilmiştir.

İlgilenen öğrencilerimiz danışmanları ile iletişime geçebilirler.